Showbiz

Znate li gdje će Prija i Filip otići na medeni mjesec?

4.7kviews
Aleksandra Prijović stala je na ludi kamen proteklog četvrtka i rekla DA svom izabraniku Filipu Živojinoviću. Mladenci su prvi noć proveli u prijestoničkom hotelu, a za razliku od većine mladenaca, Aleksandra i Filip su morali da odlože svoj medeni mjesec.

Naime, Prija ima veliki broj zakazanih nastupa koje mora da ispoštuje pa zbog toga nisu mogli da organizuju odlazak na medeni mjesec.

Kumovi Miloš i Jelisaveta Teodosić ponudili su mladencima da je najbolje da poslije obaveza koje imaju dođu kod njih u Los Anđeles.

“Priji se dopada ta ideja, pa je u dogovoru sa Filipom odlučila da prihvati poziv. Ona i Jelisaveta se odlično slažu, pa su već isplanirale šta bi mogle da obiđu, koje butike da posjete, tako da ovo neće biti klasično bračno putovanje”, otkrio je izvor.

Nakon boravka u Americi, otputovaće na Maldive.

“Budući da nisu mogli da odbiju kumove, poslije povratka iz Amerike, njih dvoje su riješili da otputuju u toplije krajeve. Odabrali su Maldive, jer su tamo boravili zajedno sa cijelom porodicom Živojinović, a ovog puta žele da se osame”, rekao je izvor.