Showbiz

Dok pevači kukaju, ona uživa na MEDENOM MESECU i poručuje: “Žao mi je kolega, ali ja nastupam”

640views

Dok muzičari u regionu kukaju što već skoro godinu dana ne nastupaju i samim tim ne zarađuju, pevačica Marina Božalo definitivno nije jedna od njih. Pored toga što s vremena na vreme “ubode” neku tezgu, može da se pohvali i da uživa u sunčanim danima koje provodi sa suprugom na Floridi.

– Ovde je divno, mirno kao da se ništa ne dešava, kao da sam na nekom rajskom mestu. Znamo šta je sve korona napravila u svetu, ali ovde je sve normalno za razliku od Njujorka i Majamija. Naravno, mora da se nosi maska prilikom kupovine, a ovako je odlično, vreme je divno, ide i do 27 stepeni, može i da se nastupa s vremena na vreme – objasnila je pevačica prilikom uključenja u “Grand magazin” i dodala da je za njenog supruga i nju trenutno najbolje i najmirnije da budu na Floridi. 

marina bozalo.png

Na odluku da se preseli u Ameriku došla je nakon što je čitav haos sa pandemijom zatekao baš ovde, dok je njen suprug ostao u Njujorku.

– To mi je bio najteži period u životu, zato što došla na dve nedelje samo da nastupam i usledio je čitav haos. Letovi su bili otkazani, sve je bilo stopirano i tek posle tri i po meseca sam uspela da se vratim u Njujork da vidim supruga. Posle toga smo doneli odluku da je za naše zdravlje najbolje da budemo na Floridi – izjavila je Marina, a voditeljka Maja Nenadić se našalila da su sad sigurno na novom medenom mesecu.

38425723_1528171203995562_4147251842998337536_n.jpg

 Baš tako, kao da smo na medenom mesecu, uživamo. Lepa je klima, sunce je stalno, oko nas je voda koju obožavam, budući da sam Riba u horoskopu – rekla je pevačica, pa se dotakla situacije u kojoj su se našli muzičari iz Srbije i regiona.

– Žao mi je svih kolega muzičara, ne samo zbog novca nego zato što znam kako im teško pada što ne rade ono što vole i na šta su navikli. Mnogi mi kažu da imam sreće što nastupam, ali nije baš sve tako divno kao pre. Nastupam pred manjim brojem ljudi, ali zadovoljna sam. Ovde su divni ljudi, divna je publika- zaključila je pevačica.