Horoskop

Dnevni horoskop za 7. 11. 2017.

1.1kviews

Ovan

Provedite više vremena sa partnerom kod kuće. Danas je dan za gledanje filmova i romantiku. Ako ste sami, zabavite se sa najbližim prijateljima.

Bik

Potrudite se da ne pokazujete saradnicima svoje neraspoloženje. Moguć pad energije.

Blizanci

Ako se bavite trgovinom, danas će sve biti kako treba. Nemojte uključivati emocije u posao.

Rak

Preosetljivi ste. Imate potrebu da Vaša veza pređe na viši nivo. Ako ste u braku, danas budite romantični. Imate dosta poziva za izlaske. Ne odbijajte ih.

Lav

Moguć priliv novca. Odlično Vam ide sve danas. Uspješan dan Vas očekuje. Skloni ste preterivanju u hrani i piću. Budite umjereni.

Djevica

Nije Vam do posla, ali zato treba postaviti prioritete. Odradite ono što morate. Pijte više tečnosti.

Vaga

Dobro Vam sve ide u vezi, ali budite iskreni prema partneru. Slobodni, moguća je neka tajna veza ili avantura. Dajte svoj maksimum na poslu, ali ne radite ništa što odstupa od plana rada.

Škorpija

Nemojte provocirati partnera ako već nije raspoložen za ozbiljne priče. Rasprava Vam danas nije potrebna. Preko prijatelja dolazi do poznanstva sa nekom jako finom osobom.

Strijelac

Imate previše ideja. Bilo bi dobro da se držite rasporeda da biste sve stigli. Imate višak energije. Budite fizički aktivni.

Jarac

Nemojte zapostavljati partnera zbog posla, nego se bolje organizujte. Preko posla sledi poznanstvo. Premoreni ste.

Vodolija

Ako ste u vezi, idite na neki put sa partnerom. Moguć je flert sa nekom osobom koja nije iz Vašeg mjesta. Pomalo ste neorganizovani i to će se odraziti na Vaš posao.

Ribe

Provedite više vremena van kuće, u prirodi. Probudite strast u vezi. Ne dozvolite da dosada zavlada. Slobodni, moguća je avantura, niste sada za nešto ozbiljno.

Izvor: mondo.rs