Showbiz

Marija mami Verici priprema luksuzan poklon: “Moja majka zaslužuje u zlato da je kujem”

825views

Kako bi izrazila zahvalnost majci Verici Šerifović za sve što je za nju učinila od kada ju je rodila, Marija je riješila da joj kupi stan u Beogradu na vodi.

Pjevačica već pregovara sa agentima nekretnine, a šuška se da je riječ o četvorosobnom stanu s pogledom na rijeku koji košta oko pola miliona eura.

Marija je svjensa da se Verica svojevremeno mučila na romskim svadbama i da je svaki dinar uložila u nju i njeno obrazovanje” – objašnjava izvor i nastavlja:

Zna i da se mučila s mužem Rajkom i da joj nije bilo lako, ali je pored svega uspjela da je izvede na pravi put i da joj priušti najbolje škole i lijepo djetinjstvo. Zato Mara i kupuje luksuzni stan u kome će Verka da se baškari, a svakako će nekretnina ostati Mariji. Uostalom, to je danas najbolje uložen novac. Mara je često na relaciji Amerika-Srbija, tako da joj odgovara da Verka bude u stanu, ali svakako joj je glavni cilj da je sreći i da joj priušti samo najbolje, čak je rekla: “Moja Verka zaslužuje u zlato da je kujem! Da nije bilo Verice, ja nikada ne bih danas bila ovo što sam postala”” – završava izvor za Skandal.