Kako izgleda njen jelovnik i obilaženje restorana Mara je pokazala u svom novom vlogu i izazvala lavinu reakcija.

Prvi na listi bio je japanski restoran u kome je Šerifovićeva zasukala rukave i pokazala svoje kulinarske sposobnosti.

-Kada su me zvali da me pitaju da li dolazim u restoran, ja sam tražila sto u uglu i objasnila im da snimam vlog u restoranu. I kada sam ušla pitali su me „Marija ti si blogerka?“ (smeh) Poludeću! Sad ćemo da pečemo meso, kažu u zavisnosti kakvo meso volite da vam treba od nekih 7 do 15 sekundi, po mojoj proceni 10– objasnila je Marija i bacila se na posao.

Nakon toga, odlučila je da poseti još jedan restoran gde je „omastila brk“ kako i sama kaže nikad ukusnijom hranom.

-Ovo miriše mamice moja mila, šta je ovo! Sve ću zube sada skršim. Miriše na čvarke, na pečenje, na ludnicu, na bolnicu na holesterol- našalila se pevačica.

Poznato je da Mara kad god ima slobodno vreme voli da otputuje u daleku Ameriku, a u novom vlogu otkrila je kakvo je njeno iskustvo do sada.

-Sva moja iskustva sa Amerikom su lepa, nisam stvarno imala loše iskustvo, od policajca na pasoškoj kontroli. Inače znam da su oni malo za Balkance fejk, ali meni je bolje to njihovo smejanje, da se neko ponaša ljubazno prema vama nego da vas neko za vaš novac da se osećate kao go*vno- istakla je Šerifovićeva, a u videu ispod pogledajte kako izgleda njen jelovnik: