Showbiz

Muzičari EX JUGE poslali najlepšu poruku pesmom “Izdrži, budi jak” (VIDEO)

293views
Pandemija korona virusa spojila je naše muzičare sa raznih strana sveta, koji su se okupili u zajedničkoj misiji da pesmom pruže podršku svima koji ova dva meseca provode u svojim domovima, štiteći se od moguće zaraze.

Nadu za bolje sutra poslali su karantinskom pesmom “Izdrži, budi jak” autora Dragana Pejića Peje, u kojoj su učestvovali Amir Kazić Leo, Arben Beni Shgiri, Nemanja Savić, Mirzad Pervanić Migos, Adnan Hadžibegić-Hera, Senad Ajanović, Amra Musemić i Ana Kostadinivska, zatim muzičari  Amar Češljar, Emir Hot, Adi Kahrić, Irhad Baručija, Samir Sinanović, Boban Vasileski, kao i Sandro i Stefano Pejić, Dino Opančić, Amar Idrizović i Enes Ajanović.

budi jak.png

“To je numera na kojoj su nesebično učestvovali mnogi muzičari iz ex Juge, iz Beograda, Dubrovnika, Štutgarta, Minhena, Dizeldorfa, Tuzle, Skoplja, Zenice, Sarajava, a u cilju podrške narodu celog regiona u ovim crnim danima”, rekao je Mirsad Pervanić, poznatiji kao Migos, inače nekadašnji finalista šoua “Nikad nije kasno”.

“Teško je bilo uopšte početi sa radom na ovom projektu na daljinu, bez tehničke opreme i iz svojih domova snimati pesmu i spot telefonima, ali uspeli smo. Ovaj tim vrsnih muzičara i prijatelja celoj Jugi želi ugodno slušanje i gledanje i od srca dobro zdravlje”, poručio je autor numere “Izdrži,budi jak” Dragan Pejić Peja.

Verujemo da je ova pesma nešto najlepše što ćete danas čuti.