Paparazzo

Od OPASNE KIK BOKSERKE do prave LEPOTICE! Miroslava Blagojević ruši sve predrasude (FOTO)

Ona ruši predrasude vezane za žensku lepotu i muško –ženske sportove. Miroslava Blagojević Beba već dve godine uspešno trenira kik boks, sport kojim se pretežno bave muškarci, ali finalistkinja šoua „Nikad nije kasno“ ne boji se da će mišići uništiti njenu ženstvenost,piše Grand.Online.

Naprotiv, zahvaljujući redovnim treninzima Miroslava uspeva da već dve godine održava kondiciju, a koliko joj prija ova borilačka veština svedoče i njene fotografije koje izazivaju veliku pažnju na društvenim mrežama.
– Kik boks povećava snagu i kondiciju, koje sa sobom nosi i povećano samopouzdanje kroz učenje samoodbrane. Pomaže toniranju celog tela i zatezanju svih mišića – počinje priču Miroslava I otkriva kako se odlučila baš za ovaj vid rekreacije.


– S obzirom da dosta vremena sedim, a vikendom se bavim muzikom, to je bio idealan sport. Aktivni trening, gde učestvuje celo telo, je odlično za mene i uživam u svakom treningu – kaže Beba.
Kaže da joj neretko i žene i muškarci traže savet za dobar izgled i sam trening, a nas je zanimalo kako muškarci reaguju kada kaže da trenira ovaj kontaktni borilački sport.

– Uglavnom gledaju da mi se ne zamere – našalila se Beba.
– U početku su svi reagovali sa nevericom, jer je većina prijatelja mislila da ću brzo odustati,ali ja sam se bukvalno inficirala virusom zvani Kik boks. Većim delom je za to “kriva” devojka koja me trenira – sa ponosom ističe nekadašnja učesnica “Nikad nije kasno”, koja ovaj sport trenira sa sinom Milanom.

Ipak, ova kik bokserka uspela je da zadrži svoju ženstvenost, a često na njenom Fejsbuk profilu možemo da vidimo fotografije na kojima do izražaja dolazi njena lepota.

Izvor:Grand.Online