Paparazzo

Otkriveni razlozi bračnog brodoloma repera Nenada Aleksića Ša, prijatelj sve ispričao

245views

Reper Nenad Aleksić Ša nedavno je sve iznenadio ekspresnim okončanjem braka poslije jedva mesec dana, a mediji otkrivaju prave razloge bračnog bordoloma.

admiral casino

Redakciji Telegrafa javio se reperov prijatelj iz djetinjstva, koji je upućen u većinu stvari iz njegovog života, a kako ističe, ne može više da gleda Nenadovu patnju.

-Nenad je dao sve od sebe da taj brak uspije. Predao se 100%, prihvatio dijete kao da je njegovo, što nije mala stvar, i pružio mu pažnju i ljubav. On je dobar dečko, ali da moja supruga skriva telefon i stavlja šifru na isti je povod za nepovjerenje i ljubomoru. Tako da je on imao sve razloge da bude ljubomoran – započeo je njegov prijatelj (ime poznato redakciji) i nastavio:

-A da ne govorim o tome što je na svakih par dana išla u Kraljevo i što joj je sve ispunjavao i išao tamo zbog nje. A ona izlazila i družila se bez njega, dok on sjedi i čeka. Na početku braka sve treba da puca od ljubavi, a ona je njega izbjegavala. Nije mu pružala pažnju koju zaslužuje. Tako da ga razumijem za sve njegove postupke. A ako je najveći grijeh biti ljubomoran jer voliš ženu sa kojom si u braku i tražiš samo da ljubav bude uzvraćena, onda neka je grešan. Ima ko će za sve suditi – rekao je on.

Nenadov prijatelj je istakao i da ga je često viđao ispred zgrade kako se igra sa Vanjinim sinom, a onda otkrio i zbog čega se Aleksić tako ponaša.

-Sa Nenadom sam o svemu razgovarao. Nenad ne želi da prihvati neke stvari zarad ljubavi koju želi da mu bude uzvraćena. Ne mogu da ga gledam kako govori da je samo on kriv, kada znam da nije tako – rekao je njegov prijatelj u jednom dahu.

Reper Nenad Aleksić Ša otkrio je javnosti da se razvodi od tiktokerke Vanje Aleksić, koju je oženio 20. jula ove godine.

Vanja je spakovala kofere i napustila njihov stan, a nakon Nenadovog javnog izvinjenja i pokajanja, odlučila je da porazgovara sa njim i donijela odluku da ovo bude samo mala pauza, dok ne odluče šta će dalje.

 

 

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Dačić/Grand.online