Paparazzo

Sofra se ženi, otkriveni svi detalji tajnog vjenčanja

513views

Harmonikaš Aleksandar Sofronijević staje na ludi kamen, a mi vam otkrivamo za kada je zakazano vjenčanje sa lijepom doktorkom sa kojom je mjesecima u vezi.

Muzičar je ovu vijest potvrdio za domaće medije, a vjenčanje je zakazano za 7. maj i održaće se u restoranu „Topčiderac“ u Beogradu gdje i on sam često nastupa sa svojim orkestrom. Kako saznajemo sve zvanice su pozvane, a Sofra i njegova ljepša polovina isplanirali su sve detalje.

Ženi se Aleksandar Sofronijević, otkrivamo kada je tajno vjenčanje

sofra2

– Da, tačno je, ženim se sedmog maja. Jako sam sretan i uzbuđen, jedva čekam i svi moji prijatelji jedva čekaju – ushićeno je rekao za Kurir, pa nastavio da priča o danu koji će mu obilježiti život.

 

– Sviraće na svadbi orkestar Filipa Miladinovića, mog učenika, mladi fantastični momci i djevojke iz Kraljeva. Jedan od vokala za narodnu muziku biće Dejan Nedić Tejovac, a za zabavnu Muharem Hadrović uz vokale Filipa Miladinovića – kaže muzičar koji otkriva i specijalno iznenađenje za tu noć.

– Po mojoj želji Zvonko Bogdan će imati svoj blok sa najboljim tamburašima Srbije. Biće čak 400 ljudi – zaključuje vidno raspoložen Aca za pomenuti medij.

ALEKSANDAR SOFRONIJEVIC SOFRA FOTO MUNJA OK 3

Muzičar je jednom prilikom otkrio ko će mu svirati na svadbi i tada je priznao da će taj dan biti poseban za njega.

-To je jedan ozbiljan proces. To moraju da budu sigurno neka dva ili čak tri orkestra uz obavezno moje tamburaše koje najviše volim. Vidjećemo, otom-potom. Javićemo kad bude bilo i ko će biti– rekao je tada.

2450a008444408916e158e7e8a8cdf46eb010aab

Podsjetimo, on je nedavno otvoreno govorio o djevojci i tada je istakao da je konačno našao ženu svog života.

– Ljubav je sloboda, a ja sada imam svoju slobodu. Sretan sam i ne bih mnogo da pričam o tome, želim privatan život da zadržim za sebe, ali bez ljubavi ne može da se živi. Mi smo veoma ozbiljni ali otom potom. Saznaće se kada za to dođe vrijeme. Moram da je krijem još malo – rekao je ranije Sofronijević.

 

Foto: Z. K. Munja/Instagram,
Autor: A.M./Kurir