Paparazzo

SREĆI NEMA KRAJA! Jasmin Heinz: Prvo letovanje sa verenicom

Od kad se razveo i pronašao novu ljubav, nekadašnji finalista šoua “Nikad nije kasno”, Jasmin Heinz, se preporodio. 

Slučajno upoznavanje sa Lejlom Tatić u Beču, zatim stupanje u ljubavni odnos, pa romantična veridba dali su njegovom životu novi smisaoa koliko ga je promenila na bolje svedoče i njegove svakodnevne ljubavne objave na društvenim mrežama u kojima joj se zahvaljuje za sve.

ipiccy_image (2).jpg

Nakon skoro godinu dana veze i planova za svadbu, ovaj ljubavni par spakovao je kofere i krenuo na prvo zajedničko putovanje. Ali umesto standardne destinacije, obilaska Lejline rodne Bosne i Hercegovine, zatim Crne Gore odakle je Jasmin, par je neočekivano završio na moru, o čemu je govorio za Grand Online.

IMG-20220712-WA0011.jpg

– Bajramovali smo u Sarajevu odakle je moja Lejla, obilazili njenu rodbinu i sjajno se zabavljali i družili u Bosni i Hercegovini. Svakako smo planirali da prvi put zajedno odemo na more, ali sticajem okolnosti pozvao nas je Lejlin dajdža da budemo njegovi gosti u Trogiru. Naravno, prihvatili smo poziv i uputili se na ostrvo Čiovo kako bismo bili sa familijom – ispričao je Jasmin i dodao da se ne kaje što su krenuli put primorja jer im je odmor na morskom vazduhu bio preko potreban.

jasmin more.jpg

– Uživamo u svim zajedničkim trenucima, pogotovo sada na prvom zajedničkom odmoru na moru. Presećan sam, ispunjen i koristim svaku priliku da ugodim mojoj kraljici. Zaista nam je prelepo – rekao je pevač, a na pitanje kako to uživaju u zajedničkim trenucima, kratko nam je odgovorio:

– Slike će vam sve reći,a ja ću ćutati!

jasmin.jpg

heinz.jpg

jasmin h.jpg

Foto: Privatna arhiva