Showbiz

Survivor počinje 14. marta!

412views
Svetski poznati zabavno-takmičarski show Survivor, prepun adrenalina u kojem su snalažljivost, veštine preživljavanja u prirodi i uspešno savladavanje mentalnih i fizičkih izazova ključni faktori za uspeh počinje da se emituje u ponedelajk, 14. marta na televiziji Nova S.

Svakog radnog dana, gledaoci će imati priliku da prate avanture 20 kandidata koji su napustili sve blagodeti savremenog života i zamenili ih boravkom u divljini.

Takmičari će biti podeljeni u dva tima koji će biti podvrgnuti istim uslovima i pravilima, a gledaoci će iskusiti najveće televizijsko uzbuđenje prateći napete izazove kao i prilagođavanje takmičara nemilosrdnim okolnostima na ostrvu.

EPG-survivor-.jpg

U jednom timu svoje veštine preživljavanja pokazat će hip-hop muzičar Igor Lazić Niggor, cross-fit trener Maša Kuprešanin, glumica Mina Nikolić, konobar Vladimir Govedarica, profesor fizičkog Branko Milošev, košarkašica Milica Dabović, studentkinja Nađa Erić, Fitnes trener i radnik Crvenog krsta Stefan Nevistić, igrač ragbija i diplomirani ekonomista Stevan Stevanović kao i life couch Ivona Koković.

U drugom timu svoju izdržljivost testiraće pevačica Ivana Banfić, magistar kineziologije Goran Špaleta, fitnes instruktor Kristian Rauch, studentkinja kineziologije Nika Rakić, studentkinja marketinga, društvenih medija i odnosa sa javnošću Sanja Močibob, kondicioni trener i suvlasnik teretane Tomislav Rubinjoni, studentkinja Pravnog fakulteta Sumejja Šejto, radnik teretane Viktor Bobić, studentkinja pejzažne arhitekture Tena Tomljanović i konobar Roko Simić.

Sa ciljem da dođu do samoga kraja, oni će pokušati da nadmudre i nadigraju jedni druge kako bi što duže izdržali u takmičenju, na nepoznatoj teritoriji i bez osnovnih elemenata komfora.

Za vreme trajanja Survivora, kandidati će se suočavati sa dve vrste izazova u kojima mogu da osvoje vredne nagrade ili imunitet od eliminacije. Žudeći za udobnošću savremenog života, hranom ili komunikacijom sa bližnjima, oni će učiniti sve da u prvoj vrsti izazova osvoje nagradu koja im omogućava lagodniji boravak na ostrvu – topli tuš, hrana ili telefonski poziv članovima porodice.

U drugoj vrsti izazova kandidati će se takmičiti za imunitet koji ih štiti od učestvovanja u dvoboju, čiji se članovi biraju na Plemenskom veću. U dvoboju mogu učestvovati dve osobe iz istog tima ili takmičari suprotnih timova a samo ih pobeda može vratiti u igru i spasiti od mogućeg odlaska sa ostrva. Kako se iz nedelje u nedelju sužava polje igre, Plemensko veće postaje sve zanimljivije gledaocima koji navijaju za svoje favorite, a s obzirom na novčanu nagradu koja dolazi uz pobedu, rasprave u kojima će se kandidati prepirati ili međusobno dodvoravati jedni drugima kako bi izbegli izbacivanje iz igre poprimaće epske razmere.

Gledaoci će pred malim ekranima pratiti svakodnevne avanture kandidata dok traže hranu, pokušavaju da zapale vatru ili naprave sklonište, a na tom putu timski rad biće im od presudne važnosti. Njihove uspone i padove na licu mesta pratiće voditelji Bojan Perić i Mario Mlinarić.

Koliko takmičari moraju da budu gladni da bi pojeli gulaš od insekata i šta će se dogoditi onim kandidatima koji podbace u nekom zadatku ili odbiju da ga izvrše, saznaćete u novom show programu ‘Survivoru’, od ponedeljka, na Nova S!

Foto: Promo /Autor: PR