Kada je Miloš Bojanić izjavio da je poslednji atom snage i emocije utkao u novu pesmu „Porodica“, publika nije mogla ni da pretpostavi da se radi o možda najlepšoj i najemotivnijoj numeri koju je pevač do sad snimio.

Novi singl kralja narodne muzike pod nazivom „Porodica“ izazvao je lavinu emocija kod publike, ali i kod voditelja Zorana Pejića Peje kog je ova numera rasplakala još na prvom slušanju.

-Toliko emocija, toliko lepih tonova, ja sam se isplakao i oduševio. U današnje vreme za svakog čoveka porodica je svetinja, a ti si sad to otpevao i dokazao – konstatovao je oduševljeno voditelj Zoran Pejić Peja u emisiji u kojoj je Bojanić promovisao svoju novu pesmu koju je posvetio sinovima Banetu i Mikici, supruzi Branki, kao i unucima.

Kada sam je prvi put čuo, kad god je slušam ili je nekome pustim da čuje, teško je da čovek nema reakciju i da se ne naježi i ne krene suza – rekao je Miloš za Grand i otkrio da su novi singl napisali Ljubomir Kešelj i Siniša Tufegdžić.

Miloševa nova pesma nije rasplakala samo voditelja, već i mnogobrojnu publiku koja je željno čekala da nakon diskografske pauze, pevač ih obraduje novim singlom.

„Bog muzike“, „Bravo, Miloše! Tako se peva u Bosni“, „Respekt za velikog umetnika“, „Samo onaj ko nema porodicu neće se pronaći u pesmi! Svaka ti čast“, „Pogodi me od prve do poslednje reči“, neki su od komentara na Bojanićevu novu pesmu koja je pred vama.

Foto: Printscreen YT