Showbiz

U 91. GODINI UZELA ŽIVOT U SVOJE RUKE: Dobrila Čabrić snimila album

Pobjednica šoua „Nikad nije kasno“, Dobrila Ivanovska Čabrić riješila je da više ništa ne prepušta slučaju i da u 91. godini ispuni svoj san da snimi album. Nakon pobjede u takmičanju veterana, Dobrila je dobila elan za radom, koji joj daju fanovi širom Balkana, te je u 91.godini postala popularna i veoma aktivna kako na društvenim mrežama, tako i na koncertima.

Za njen nastup traži se karta više, a gostovanja širom Balkana mesecima unaprijed su zakazana. Zato je ovo čudo od bake, kako često nazivaju, riješila da snimi album.

„Tačno je, danas sam konačno završila snimanje novog CD-a, na kom će naći 10 srpskih pjesama, romansi“, rekla je Dobrila za Grand.Online i dodala da će njen novi muzički projekat biti pravo osveženje na našoj sceni.

„Htjela sam da snimim pjesme sa skopskim horom, što sam u 91.godini i uradila. Videćete, moje vrijeme tek dolazi“, sa osmijehom je poručila Dobrila.

Dok čekamo da čujemo kako je obradila stare srpske hitove, užvamo u njenom glasu koji je prezentovala u emisiji „Nikad nije kasno“.