Horoskop

Kakva godina očekuje VODOLIJE?

291views
Poslednji meseci 2020. godine poprilično su iscrpeli sve vodolije, međutim njima ne treba puno da se zagledaju u budućnost i krenu prema napred pa je već u januaru počeo period ličnog razvoja i rasta.Ovo je pravo vreme za istraživanje sopstvenih potreba i ganjanje snova. Videćete nove mogućnosti tamo gde drugi ne vide ništa i to je jedna od vaših najvećih prednosti u odnosu na druge znakove, pogotovo u 2021. godini koja će biti plodna samo za one najhrabrije i najodvažnije. Kao i uvek, težićete slobodi, ali nemojte zaboraviti da i ona ima svoju cenu, pogotovo kada je tražite bez vođenja računa o svojim odgovornostima. Ne zanemarujte ih ni u jednom trenutku jer ćete samo tako zaista moći da uživate u slobodi.

Na poslovnom planu poradite na uvažavanju tima s kojim radite. Morate biti timski, a ne solo igrač. Na taj način ćete lakše i prebroditi nekoliko poslovnih kriza koje se naziru u ovoj godini. Budite oprezni s financijama u narednih 12 meseci. Koliko god možete, suzdržite se od bespotrebnih troškova.  Iako volite da se povremeno častite stvarima koje vam zapravo ne trebaju i usrećuju vas samo kratkoročno,  2021. definitivno nije dobra godina za nepromišljeno i nagonsko trošenje. Ove godine pokušajte da se suzdržite od preterano ekstravagantnih navika, koliko god da osećate potrebu da se nakon 2020. koja vas je blokirala i zaustavila vratite svom avanturističkom načinu života.

Na ljubavnom planu biste mogli da postanete emotivniji nego ikad, ali ujedno i vrlo tajnoviti po pitanju sopstvenih osećanja jer nećete znati kako da se nosite sa tolikom količinom emocija. Pronađite način da između toga stvorite balans. Nemojte se upuštati u nove veze bez razmišljanja, ali takođe nemojte previše vremena potrošiti na razmišljanje, analiziranje i skrivanje svojih osećanja jer biste tako sami sebi mogli uskratiti trenutke povezanosti sa novim partnerom. Vodeolije koji su već u vezi ili braku, u 2021. bi trebalio da radie na tome da se bolje povežu s partnerom. Pronađite opet zajednički jezik i zajedničke interese ako osećate da vašoj ljubavi treba malo osveženja. Ne ignorišite taj osećaj jer bi to moglo dovesti do zasićenosti i udaljavanja.

Izvor: zadovoljna. hr