Showbiz

Isak ZAPALIO MASU tizerom za novu pesmu (VIDEO)

303views
ODBROJAVANJE POČINJE

Svojim prvim nastupom u “Zvezdama Granda”, Isak Šabanović,napravio je pravi bum u takmičenju i postao jedan od favorita publike.

Nakon finala, hrabro je krenuo da korača u ostvarenje svojih muzičkih snova, a nakon svog prvenca za Grand “Prvo jutro” koji je sjajno prihvaćen od strane slušalaca, odmah je počeo da traži novu pesmu.

saban.PNG

Iako još uvek ne znamo detalje objavljivanja, Isak danima golica maštu publici, a nakon što je objavio tizer za novu numeru “Kataklizma” svi se nadaju da će se to desiti vrlo brzo.

– E pa ljudi moji, sa ponosom vam najavljujem projekat na kom sam radio poslednjih meseci sa vrhunskim stručnjacima! Handanović Damir, Dubica Haris i Dragan Brajović Braja su još jednom pokazali zašto su najbolji u svom poslu. USKORO USKORO JOŠ SAMO MALO– napisao je on u objavi na svom Instagram profilu, a ushićeni fanovi odmah su krenuli da pišu komentare.

5e628c47dbccad84b29c72dd11b932a02cd2ce23.jpg

 “Ajde, svi jedva čekamo”, “Gazi”, “Gori” samo su neki od poruka koje su mu uputili.

Pored pesme, svi željno iščekuju da vide i kako se mladi Šabanović snašao u svom prvom spotu, a sudeći po fotografijama koje su ugledale svetlost dana, deluje da se sjajno zabavio u društvu lepih devojaka, ali i ulozi opasnog momka.

Tizer za “Kataklizmu” pogledajte u videu ispod.POGLEDAJTE I

Foto: Instagram