23, January, 2018, Belgrade - Promotion of new album "Dalje" of singer Emina Jahovic. Emina Jahovic. Photo: Antonio Ahel/ATAImages 23, januar, 2018, Beograd - Promocija novog albuma "Dalje" Emine Jahovic. Foto: Antonio Ahel/ATAImages
Showbiz

Evo kako i gdje Emina provodi dane nakon razvoda

4.6kviews
Pop pjevačica Emina Jahović nakon priznanja da se razvodi od supruga Mustafe Sandal odlučila je da se malo povuče iz medija i vrijeme provede sa članovima svoje porodice u Novom Pazaru. Oni je tješe u teškim trenucima i bodre da hrabro nastavi život sama.

Emininu majku Seniju i brata Mirsada pogodio je bračni brodolom njihove miljenice, ali im je njena sreća najbitnija i trude se da joj olakšaju životnu fazu kroz koju trenutno prolazi.

– Dok se ne završi brakorazvodna parnica sa Mustafom, Emina je riješila da vrijeme provodi sa svojim voljenima u Novom Pazaru, odakle potiče. Emotivni krah nadoknađuje porodičnom ljubavlju i toplinom i trudi se da što manje razmišlja o svom braku koji je pukao poslije deset godina, a u tome joj pomažu i brat i majka koji se trude da je razvesele, da joj skrenu misli sa teških tema, a kad klone duhom, tu su da je najiskrenijim savjtima podignu i ohrabre. Pjevačica je fokusirana na poslovne obaveze i na promociju novog albuma koji je izdala u januaru ove godine, a stres koji je doživjela zbog razvoda liječi u teretani. Emina je oduvijek bila pobornik zdravog i sportskog života, a sada joj vježbanje pomaže i da se bolje osjeća u teškim trenucima – navodi izvor koji je skoro svakodnevno u kontaktu s pjevačicom.

Happy happy birthday my endless love❤️🎈🎉my Yavuz😉 #yavuz6

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on

– Javuz i Jaman još uvek ne znaju šta se tačno dešava sa njihovim roditeljima, jer se pjevačica trudi da ih poštedi osjetljivih stvari za njih u ovom momentu. Pjevačica planira da, dok se sudski ne razvede od Mustafe, sa sinovima boravi kod njenih u Pazaru, ali da život nastavi u Turskoj, jer njeni sinovi govore turski jezik, stariji tamo pohađa školu i navikli su na tamošnje okruženje – završava izvor.

Kako se već pisalo, Emina će od razvoda zaraditi milione. Iako su ona i Mustafa potpisali predbračni ugovor, njihovi advokati će se dogovoriti da Mustafina još uvek zakonita supruga dobije odgovarajući dio imovine koju je stekao, prenosi

❤️

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on