Paparazzo

Gde zimuju poznati? Predstavljamo sva luskuzna putovanja naših zvijezda

279views
Dok se mi u zemlji borimo sa naglim temperaturnim promenama, brojne poznate ličnosti spas od hladnoće pronašle su u dalekim tropskim krajevima, luksuznim hotelima i prelepim plažama.Većina je ove zime birala Dubai, ali ima i onih sa dubljim džepom koji su posetili Tajland, Zanzibar, Maldive i slične destinacije. Uživajući u pravom tropskom raju, tirkiznom moru, plažama sa belim peskom naše zvezde pravile su nam zazubice na društvenim mrežama, najčešće hvaleći se čistim luksuzom,piše Grand.Online.

ipiccy_image (12).jpg

Da li prate modne trendove ili imaju isti ukus ne znamo, ali je očigledno da su fotografije sa čuvenom Burž Kalifom u Dubaiju i vožnje između bungalova na Maldivima bile neizbežne. Neki su sebi priuštili i više od jednog putovanja, pa nije bilo lako ispratiti da li su se poznati brčkali u nekom od evropskih mora ili svetskih okeana.

Ekipa našeg portala potrudila se da vam i videom dočara sve skupocene destinacije koje su posetile poznate ličnosti, otkrije ko se kako provodio i sa kim, kao i ko je na jednoj od dalekih destinacija krunisao vezu brakom.

Sigurni smo da ćete uživati!

Izvor: Grand Online

3 Comments

Comments are closed.