Showbiz

NAJLEPŠA LJUBAVNA pesma ikada konačno dobila spot (VIDEO)

Nakon 27 godina od premijere, jedna od najromantičnijih balada “U tebe sam zaljubljen” koju je otpevao Rođa Raičević, konačno je dobila svoju ekranizaciju i to zahvaljujući Željku Samardžiću koji je za čuveni hit snimio spot.

u tebe sam zaljubljen.png

Nežne note i stihove Dragana Brajovića Braje na čaroban način u spotu dočarali su manekeni Matija Grabić i Ivana Marković, a poseban šmek romantičnoj priči dao je i najveći šmeker na našoj sceni – Željko koji je svoje kadrove zabeležio u prelepoj Boki kotorskoj.

– Davne 1995. godine sam odpevao na Budvanskom festivalu pesmu “Sipajte mi još jedan viski” i dobio nagradu za najbolju interpretaciju. Te godine je pokojni Rođa Raičević pobedio sa pesmom “U tebe sam zaljubljen”. Festivalske nagrade su, rekao bih, često nepravedne, ali ovog puta to nije bio slučaj. Uostalom šta je bolji dokaz za odličnu pesmu od svih ovih godina njenog trajanja – istakao je Željko i dodao da je numeru snimio na nagovor Dragana Brajića.

zeljko samarzic spot.png

Numera je nakon skoro tri decenije dobila novo ruho, kako u aranžmanu, tako i vizuelno, što su fanovi dočekali sa oduševljenjem.

“Apsolutno romantično. Hvala ti, divni čoveče”, “Dragi Željko, vratili ste me u mladost”, “Koliko volim ovog čoveka! Gospodin”, neke su od prvih reakcija na kaver koji je danas ugledao svetlost dana.

zeljko samardzic.png

Inače, ovom pesmom Rođa je pobednio na “Pjesmi Mediterana” u Budvi, davne 1995. godine i jedna je od najčešćih izbora mladenaca na svadbama za prvi ples.

Ukoliko niste čuli i vidili Željkovu verziju, pravo je vreme da to učinite sad.

Foto: Printscreen