Showbiz

Stiže “ŠAPAT VETROVA”: Nadica Ademov napravila HAOS na društvenim mrežama

171views

Nadica Ademov zapalila je društvene mreže najavom za njen prvi album pod nazivom “Šapat vetrova“ koji će svetlost dana ugledati već u maju.

 Mesecima unazad mlada folk zvezda predano radi na pripremi svog prvenca kojim će obeležiti i deset godina uspešne muzičke karijere, a koliko publika željno čeka njene nove pesme uverili smo se kada je dovela društvene mreže do usijanja objavivši prvu fotografiju i naziv albuma.

nadica foto miomir milic.JPG

 “Tu sam za tebe i kada te sve što te žele zaborave…” stih je koji je podelila sa svojim pratiocima, a čitava najava izazvala je salvu reakcija i pohvala.

– Moj prvi album”Šapat vetrova“, maj 2022. – napisala je jedna od najtraženijih pevačica u regionu i objavila i da će svi spotovi moći da se vide na njenom Jutjub kanalu kojije neavno otvorila.

Da Nadica ništa ne prepušta slučaju svedoći i podatak da će biti prvi umetnik koji je posle više decenija na jednom projektu okupio sve najtiražnije i najuspešnije autore sa ovih prostora, da će sve pesme imati spotove koje uveliko snima po zemlji i inostranstvu kao i da je za potrebe promocije izdvojila pravo bogatstvo jer želi da se na taj način oduži publici koja je već deceniju prati i podržava.

Ukoliko se na sve ovo doda činjenica da ona važi za jedan od najboljih vokala u regionu, nije ni čudo što je sve ovo izazvalo ogromnu pažnju i pre same premijere.

 

Foto: Miomir Milić