Horoskop

Zastrašujuće proročanstvo američkih Indijanaca: “Apokalipsa je bliže nego što mislite”!

369views

Tokom prošlog veka, jedna stara žena iz Kri Indijanskog naroda, zvana “Oči od Vatre” imala je viziju budućnosti, koja danas unosi strah u kosti ljudima širom sveta. Naime, ona je prorekla da će jednog dana zemlja biti potpuno opustošena, šume uništene, ptice će padati sa neba, a čovečanstvo će prestati da postoji. Za sve ovo, prema predviđanju, biće kriva ljudska pohlepa.

“Kada Zemlja postane bolesna, i kada ribe i životinje počnu umirati, doći će pleme ljudi sastavljeno od svih naroda, svih vera i boja, i pretočiti će svoju veru u dela, a ne samo u reči. Zemlja će ponovo biti zelena i sklad će se vratiti na naš planetu. Ta braća i sestre će živeti u harmoniji sa Majkom Zemljom i govoriće o ljubavi. Postojaće lekari za svu decu sveta koja će naučiti kako da žive kao braća i sestre ove Zemlje. Zvaće se “Dugini Ratnici”, zaštitnici prirode”, navodi se u ovom zastražujućem proročanstvu.

Kako se objašnjava, “Dugini ratnici” će širiti poruke i učiti sve ljude ovog sveta. Učiće ih kako da žive u skladu sa “Načinom Velikog Duha”. Reći će im kako se današnji svet udaljio od Boga i da je zato Zemlja “bolesna”. “Dugini ratnici” će pokazati ljudima da je Veliki Duh pun ljubavi i razumevanja i kako da Zemlju ponovo učine lepom, prenosi Alo.rs.

Zadatak ovih “Duginih ratnika” biće veliki. Biće zastrašujućih prepreka i naići će na predrasude i mržnju. Oni moraju biti odani, nepokolebljivi u svojoj snazi i snažna srca. Oni će naći voljna srca i umove koji će ih slediti na ovom putu povratka “Majke Zemlje” lepoti i izobilju – ponovo.

Taj dan će doći, nije dalek, zaključila je ova proročica.