Showbiz

„Zvezde Granda“ više neće biti iste! Saša Popović osmislio novi koncept takmičenja

699views

U Grandovom studiju na Košutnjaku danas je počelo snimanje nove sezone „Zvezda Granda“, najgledanijeg muzičkog takmičenja koje više neće izgledati isto.

Kreativni direktor „Granda“ Saša Popović na snimanje je stigao u skupocjenom automobilu, a za Grand progovorio je o izmjenama u takmičenju.

On je najavio da će nova sezona biti dinamičnija i interesantnija, ali i da će se ovaj serijal po mnogo čemu razlikovati od prethodnih.

-Ova sezona se razlikuje od svih ostalih jer imamo kandidate koji su izabrani i koje su mentori izabrali i kandidate koji su izazivači. To je prvi put za ovih 20 godina da svaki mentor ima 2 muška i 2 ženska kandidata. U ovoj prvoj emisiji imamo 4 muška i 4 ženska kandidata – objasnio je za Grand Popović i nastavio:

-Imamo i izazivače. Muški se takmiče sa muškim kandidatima, ženski sa ženskimImamo taster i svako će da lupi taster protiv koga se bori. Možda je malo komplikovano za objašnjenje, ali gledaćete emisiju i biće vam jasno.

Saša je otkrio da je sam došao na ideju da promijeni koncept emisije i unese nova pravila.

Već godinama imamo jedan isti koncept i da bi bilo interesantnije odlučili smo se da malo promjenimo. Ovo je potpuno novi koncept koji niko u zemlji nije sproveo. Inače, ovakvo takmičenje novih kandidata radi iskjučivo Grand produkcija-rekao je.

 

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić/A. Milinković/Grand.online