Danas je kao grom iz vedra neba svetlost dana ugledao spot za duet između nekadašnji učesnika šoua „Neki novi klinci“ i „Zvezde Granda“.

Menil Velioski i Nikola Ajdinović Šećer objavili su pesmu zanimljivog naziva „Tata Mata“, a ono što je sve iznenadilo jeste miks modernog pop-folk ritma, kao i repovanje mladih pevačkih nada uz Šećerkove trilere po kojima je i postao prepoznatljiv.

„Prevare svi, što ne bi mi, prevare svi, baš sve lepoti, sve pošten mafija, kavaljeri samo ti i ja“, glasi tekst numere koju je, na iznenađenje mnogih, za njih napisala Marta Savić, dok je muziku radio Florin Nek.

Ovaj spoj iznenadio je publiku, te se komentari i hvale i dalje nižu.

„Prava kombinacija, pesma, spot, ma sve“, „Hit kao kuća, a Šećerko pravo iznenađenje“, „Repovanje i narodnjaci, ma ovo je hit“, „Najveća legenda ikad pojavljena u ‘Nekim novim klincima’ i najveća legenda ‘Zvezda Granda’ skupa. Očekivano kad se ovakva dva vokala spoje je da ispadne hit što ova pjesma“, „Oba velike zvezde, ma zvezdetine, odličan spoj“, neke su od reakcija na duetsku pesmu koju možete da čujete u nastavku.

Foto:YT printscreen